Menü

Viszonteladóknak

Üdvözöljük a Toflesz páraelszívók Magyarországi honlapján!

Amennyiben Ön saját webáruházzal vagy üzlettel rendelkezik és felkeltette érdeklődését a legújabb modern páraelszívók kereskedelme, akkor engedje meg, hogy bevezessük a Toflesz páraelszívók világába.

Viszonteladóink egy alap kedvezményben, mennyiségi és folyamatos időszakos kedvezményben részesülnek. Ha Ön is szeretné megnyerni vásárlóit és minőségi modern termékeket árulni akkor legyen partnerünk. Nincs más dolga mint regisztrálni hozzánk a weboldal felületén, és a megjegyzésben feltüntetni, hogy: „Viszonteladói partner”. A regisztráció után értékesítési menedzserünk felveszi Önnel a kapcsolatot a részleteket illetően, és visszaigazolja partnerségét.

A rövid regisztráció után, a belépésnél már a kedvezménnyel csökkentett árakat fogja látni. Rendeléseit a webáruház felületén tudja leadni, ezzel is leegyszerűsítve a vásárlást.

Partnereink a kedvezményeken túl, üzlet esetén akciós szórólappal, katalógussal, termékmintával szolgálunk míg webáruház esetén, pontos leírásokkal, minőségi fotókkal nyújtunk segítséget, az értékesítéshez.

Termékeinket a Royal-Futár Hungária futárszolgálat kézbesíti, amennyiben raklapos méretű megrendelésről van szó, úgy egyedi ajánlattal, külön futárszolgálattal állunk partnereink rendelkezésére.

Legyen Ön is a partnerünk és teremtsük meg együtt a modern konyhákat Magyarországon is a Toflesz segítségével.

 

Ha bármilyen kérdése lenne keresse értékesítési vezetőnket.
Név: Szabó Anna
Telefonszám: +36 20/ 559 3619

E-mail: info@toflesz.hu
 

Ha szeretne regisztrálni kattintson ide.

Amennyiben szeretné megismerni a Toflesz-t mint márkát, illetve a termékek felépítését itt megteheti.

 

Keresés