Lehull a lepel a nagy titokról. Itt a megoldás, hogyan kerüld el a felesleges munkát mikor páraelszívót vásárolsz.

Bármilyen háztartási gép vásárlásakor az első gondolat a hasznos lehetőségek után a kényelmetlen és bonyolult felszerelés, felfúrás, bekötés. Az összes eszköznek különböző bekötési módjai és lehetőségei vannak, amelyek sok időt és nehézkes szerelést vesznek igénybe. A páraelszívóknál az első ilyen probléma az, hogy hogyan is fogjuk a páraelszívó által elszívott levegőt kivezetni. Lényeges szempont mivel át kell fúrnunk a falat, és be kell helyeznünk egy csövet, amin keresztül távozik az elszívott pára. Ezek után kívülre egy zsalus rács is kell, amely megakadályozza a külső hatások bejutását a készülékbe.

Ezen problémák elkerülésére egy tökéletes megoldás, ha elhagyjuk ezt a módszert és egyszerűen egy szén filtert helyezünk fel a termék motorjára. Tehát a kivezetés nélküli szén filterest megoldást választjuk. Ez a megoldás nem minden gyártónál érhető el. A Toflesz viszont gondolt a nehéz megoldások elkerülésére és az összes termékre elérhető ez a szén filteres opció.

Hogyan is működik pontosan ez a recirkulációs mód? Nagyon egyszerű a válasz. A motor elé felkerül a szén filter, amelyben apró szén szemcsék vannak. Amikor a páraelszívó bekapcsol az elszívott levegő ezeken a szénszemeken megy keresztül, amelyek megkötik a nedvességet, a zsírokat, a párát és a főzés során keletkező szennyeződéseket. A levegő áthalad a filteren majd a tisztított levegőt visszavezeti a helység légterébe. A hatékonyság természetesen alacsonyabb, mint a kivezetéses esetben, hiszen a szén filter egyfajta ellenállásként üzemel, de ez elhanyagolható. Nincs többé lyuk fúrás, faragás, nem kell többé azon gondolkodni, hogy lesz kivezetve a levegő. Élvezd ezt az egyszerű megoldást és válaszd ki a neked legmegfelelőbb páraelszívót a több mint 200 termékünkből.

Ezen a videón megnézheted, hogyan is kerül fel egy ilyen szén filter Fala páraelszívónkra. Tekerj 1:20-hoz.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír