google-site-verification=QBtGzOde-MN22FIxQnpeKsPV_-EjJ3SE2C_Zt-HMtW8

Szerviz

HASZNOS INFORMÁCIÓK PROBLÉMA ESETÉN

FONTOS:

Minden Toflesz páraelszívóhoz gyártói garanciát biztosítunk. Átvétel után próbálja ki a készüléket! Ha hibát észlel, jelezze elérhetőségeinken:

email: info@toflesz.hu, telefon: 06/20 559-3619

 

TISZTÍTÁS

Általános tisztítás
A páraelszívót nedves, tisztítószeres ruhával érdemes áttörölni.

 

Foltok vagy erős szennyeződések

Különböző foltokat lehet eltávolítani a rozsdamentes acél felületekről egy speciális rozsdamentes acél tisztítóval.


Szűrő tisztítás

A fém zsírszűrőket a mosogatógépben forró vízzel lehet tisztítani. Győződjön meg arról, hogy magas hőmérsékletű mosási programot választott (pl. 65 vagy 70 ° C), és hogy mosószert nem adott hozzá, mivel az alumíniumszűrő anyaga megsérül. Az aktív szénszűrőt 3-6 havonta cserélni kell.

 

MŰKÖDÉSI PROBLÉMÁK

A páraelszívó túl hangos, nincs a fokozatok közt különbség.

Ha ez a probléma jelentkezik, akkor általában a hiba a légáramlás ellenállása. A kivezető cső túl hosszú, túl kicsi az átmérője vagy túl sok a kanyar. Kiderülhet, hogy a csatorna eltömődött, a cső átmérője nem megfelelő, vagy szivárgás lehet a kivezetés rendszerében. Amennyiben pillangószelepet is raktak be, lehet, nem nyílik ki. Szereljük le a kivezető csövet, és ha megszűnik a probléma, akkor a kivezetést kell megvizsgálni.


Rövidzárlat

Ezt a hibát szakembernek kell kijavítania. (Hívja ügyfélszolgálatunkat!)

 

Munka közben leáll

Ezt a hibát szakembernek kell kijavítania. (Hívja ügyfélszolgálatunkat!)

 

Az eszköz nem indul el, és nem reagál semmilyen parancsra

Ellenőrizze az áramellátást.

 

Elégtelen elszívó teljesítmény
Ha az A4-es papírlap nem válik le a motorháztetőről, az azt jelenti, hogy a motorháztető jól működik. A kivezető cső minden 90 fokos kanyarulata körülbelül 10% -kal csökkenti a szívó erőt.


Nem kapcsol ki

A készülék alaphelyzetbe állítható úgy, hogy kihúzza a csatlakozót az elektromos aljzatból, vagy röviden kikapcsolja a tápfeszültséget a biztosítékdobozban.


Nem reagál a távirányítóra
Cserélje ki az elemeket a távirányítóban.  Győződjön meg arról, hogy az elemeket megfelelően helyezte be, a domború oldala "-" és a sík felülete "+". Csereelemek = V394 (4 db).


Nem reagál a gombok használatára
A készülék alaphelyzetbe állítható úgy, hogy kihúzza a csatlakozót az elektromos aljzatból, vagy röviden kikapcsolja a tápfeszültséget a biztosítékdobozban.

Az oldal tetejére