Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. ELFOGADOM
Termékek Menü
0
+36205593619
Ön itt jár: > >

Cikkek

A legújabb cikkek ,amelyek segítik ügyfeleinket a megfelelő termék, kiegészítő megtalálásához.

A konyhai komfort egyik legnagyobb ellensége a kellemetlen szagok és párák egyidejű jelenléte, ez különösen gaz olyan kisebb méretű konyhák esetében, ahol nehézkes a hatékony szellőztetés, vagy éppen lehetetlen.

A modern konyhák csak inox páraelszívó használatával igazán teljesek

A modern konyháról mindenkinek többé –kevésbé megegyező elképzelése van, legalább is a felszereltség, a tisztaság és a hatékonyság tekintetében.

Elegáns vonalvezetésű,hatékony rozsdamentes elszívó a konyha tiszta légkörének őre

A konyhában rendszeresen visszatérő probléma a lecsapódó gőz és a különféle ételek sok esetben túlzottan is erős, összekeverődő szaga, ami összeadva olyan párosítást képez, amely nem teszi kellemessé a konyhában tartózkodást.

Érdekel hogyan is működik a páraelszívó amely után érdeklődsz? Kattints ide nézd meg 6 termékünket működés közben, hogy tudatosan vásárolj olyat amelyet előtte már láttál működés közben, beszerelve.
Eddigi vásárlóink tapasztalata a Toflesz termékek és Webáruház kapcsán Olvasson bele, hogy mit gondolnak a már Toflesz páraelszívót használó boldog vásárlók. 
KöszönömABC

Most minden vásárlás hatalmas nyereményeket rejt magában! Kattintson, olvassa el a részleteket és nyerjen havonta valamit vásárlása mellé!

5 tévhit a páraelszívó vásárlás kapcsán

Mekkora elszívásra van szükségünk? Melyik elszívót nem kell szinte takarítani? Most megtudhatja tőlünk!