Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

A Toflesz páraelszívókra 2 év azaz 24 hónap garanciaidő érvényes a vásárlás napjától számolva, ezzel együtt 10 év terméktámogatás is nyújtunk a rendelt termékekhez, továbbá háztól házig garanciát is biztosítunk díjmentesen.

Egyedülálló háztól házig garancia

Minden Toflesz páraelszívó vásárlása esetén háztól házig garanciát biztosítunk Ügyfeleink részére. Ez azt jelenti, hogy garanciális ügyintézés esetén a hibás terméket saját költségünkre szállítjuk szervizünkbe majd a szervizelés befejezése után saját költségünkre szállítjuk vissza Ügyfelünk részére a javított terméket. Ez a szolgáltatás díjmentes a Toflesz Vásárlók részére.

Garanciális javítás

Rendeltetésszerű használatból adódó meghibásodás esetén a páraelszívó garanciális, szakszerviz által elvégzendő javításra jogosult. Ebben az esetben a hibás termékért futárt küldünk és visszaszállítjuk szakszervizünkbe, ahol a hiba megállapítása után a amennyiben lehetséges a terméket javítjuk ellenkező esetben cseréljük. 

Nem garanciáls javítás

Abban az esetben amennyiben a terméket nem megfelelő módon használták vagy szándékos károkozás fedezhető fel a terméken, úgy elveszti garanciáját. Ez azt jelenti, hogy garanciális, díjmentes javítás már nem vehető rá igénybe és a háztól házig garancia sem érvényesíthető. Ettől függetlenül meghibásodás esetén javítjuk a hibás terméket, ennek díját a szakszerviz állapítja meg a megvizsgálás után.

Keresés