Menü

Fizetési módok

Webáruházunkban a mindenki által közkedvelt és a legegyszerűbb fizetési módokat tartjuk fent. Csak megbízható, tapasztalt és sok éves múlttal rendelkező cégekkel vagyunk kapcsolatban annak érdekében, hogy Ügyfeleink biztonságosan fizethessenek, aggályok nélkül. A termékek ellenértékének a rendezésére lehetőség van Utánvételes, Banki átutalásos és Online bankkártyás fizetésre. 

Készpénzes fizetés (utánvétel) 

Megrendelésed készpénzes kifizetését utánvétellel tudod megtenni. A futár kiérkezésekor, a csomag ellenőrzése után készpénzben tudod kifizetni rendelésed ellenértékét. Személyes üzletben történő átvételére jelenleg még nincs lehetőség. A Toflesz Magyarország csak Webáruházként üzemel.

Banki átutalás

Megrendelésed ellenértékét banki átutalás módján kiegyenlítheted. Megrendeléskor egy számlát küldünk részedre, amelyen szerepelnek az utaláshoz szükséges adatok, amelyek között található a számla sorszáma is, ezt közleményben szükséges feltüntetni. A rendelés ellenértékének a beérkezése után adjuk át a futárnak a csomagot. Az átutalás sikerességéről és a csomagfeladásról e-mailben értesítünk.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban lehetőség van rendelésed azonnali bankkártyás fizetésre is. Fizessen online bankkártyával biztonságosan. A szolgáltatáshoz a biztos hátteret a BORGUN nyújtja. A pénzintézet a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkezik, amely már több mint 36 éve nyújt POS-os és online bankkártya-elfogadási szolgáltatásokat egyéb piacok mellett hazánkban is. A megrendelés jóváhagyását követően a vásárló a Borgun fizetési oldalára kerül automatikusan átirányításra. A bankkártyás fizetés sikerességéről e-mailben értesítünk. 
Elfogadott bankkártya típusok:

 

 

Keresés